1. Home /
  2. Swimming instructor /
  3. Karolína Jašková

Tags / Categories / Themes



Facebook Activity

18.12.2021

Kdo chce, hledá zpsob. Kdo nechce, hledá dvod. I v této dob se mžeme stále udržovat ve form, i když je to složitjší, tak se pece nenecháme na naší cest za zdravjším a spokojenjším já zastavit asto v tom hledáme složitosti, ale ani strava, ani pohyb zas tak složité nejsou, ba naopak je to jednoduché. Ano, zaveli nám sportovišt, ale stále mžeme ven. Tak nasate boty a vyrazte na procházku. I když se nám nechce, je teba si uvdomit, že my jsme pány naší hlavy ...a tak zkrátka když se rozhodneme, tak jdeme. Ten pocit potom, i když se nám na zaátku nechce, je vždy k nezaplacení Chote Chzi nám zatím nikdo nezakázal a je to ta nejpirozenjší forma pohybu. Chodit jsme se nauili už v útlém vku a chodit budeme po celý náš život. Nepotebujete k tomu žádné speciální vybavení a mžeme to praktikovat kdekoliv, takže žádná výmluva typu to neumím, na to nemám vybavení, tady neobstojí. Výzkumy ukazují že chze má hned nkolik benefit: vede ke snížení stresu a zlepšení nálady snižuje riziko srdeních onemocnní a mrtvice pestože pi chzi nespálíte velké množství kalorií (vtšinou je to okolo 300-350 kcal za hodinu), tak rozhodn pomáhá s urychlením procesu hubnutí a udržením si váhy zlepšuje spánek zlepšuje pam podporuje imunitu podporuje kreativní myšlení Zaate pohyb do každého dne a snažte se být co nejvíce aktivní bhem celého dne: zaate pravidelné pauzy od sezení, každých 20-30 min vstate protáhnte se, projdte se po místnosti, pouklízejte, nastavte si nejlépe budíka abyste to dodrželi. pi telefonování chote pokud máte vyvýšený stl zkuste stídat sezení a stání u práce na poítai pokud jdete nkam na nákup apod. a jsou tam schody vyjdte je. zatancujte si vezmte manžela/manželku/dti/psa a bžte se projít do obchodu/na kávu/ k doktorovi jdte po svých vystupte o zastávku dív zacvite si pár cvik s vlastní vahou, jde to i bez pomcek a stroj zaskákejte si pes švihadlo zažonglujte si Bute hraví a vynalézaví, hlavn se HÝBEJTE a je úpln jedno jak!

16.12.2021

Máte opravdu hlad? A víte jak vbec poznat opravdový hlad? Dokážete rozeznat emoní hlad od toho opravdového fyziologického hladu? V 7 ráno se má snídat, ve 12 obdvat a v 19 hod veeet, mezi tím ješt svainky, takto nás to uili, i v jídle má být pece ád, ale je tomu opravdu tak? Nemli bychom radji poslouchat signály našeho tla, než jíst i když hlad ješt vbec nepišel, pestože hodiny nám ukazují 12 a to je peci as obda?

10.12.2021

Motivaní tvrtek - bu dnes zase o kousek lepší

01.12.2021

Dietní kultura ve které žijeme, spolen s nátlakem fitness prmyslu, asto vykreslují hubnutí jako nco co máme pln ve své moci. Nejprve se vás snaží pesvdit o tom, že je to ist a jen vaše vina, to kde jste nyní, a potom vám doporuí tu zaruen nejlepší a nejefektivnjší dietu se kterou už opravdu zhubnete a vše co pro to musíte udlat je jen mít trochu vle Pokud na vaší cest za vysnnou postavou neuspjete, tak je to opt ist vaše chyba a chyba VAŠÍ slabé vle.... Vy tak místo toho, abyste se snažili zjistit co a pro vám a vašemu tlu funguje nejlépe, propadáte panice a trápíte se a stresujete se tím, že nemáte dostatek vle a že se vám ty pebytená kila nikdy shodit nepodaí. Cítíte se bezradní a ztracení Ale udržitelné hubnutí je možné a to pro každého! A dokonce bez nutnosti jíst 3x denn saláty nebo pít celé dny pouze koktejly. Pestate sledovat všemožné trendy, výživové smry, které práv frí, nejnovjší zaruené diety a zázrané pilulky a aje na hubnutí. Zapomete a zcela vyškrtnte ze slovníku slovo dieta, protože to je cesta do pekel. Diety vám nepomohou napravit problém s pejídáním, diety vám nepomohou udržiteln shodit kila dol, diety jsou samotným tvrcem veškerých problém! Zamte se na budování zdravých návyk a to ve všech oblastech vašeho života, ale pkn krek po krku, není kam spchat, tohle není sprint, to je maraton a proto se obrte trplivostí a najdte krásu i v té cest samotné. Celý váš život, kolik spíte, kolik stresu máte v práci, jak vnímáte sami sebe, to vše a mnohem více ovlivuje jak zdraví jste, jak vitální jste, kolik máte energie, jak se cítíte a také kolik vážíte. Je as se zaít soustedit na vci, které vás posunou vped a ne na ty co vás tahají vzad

Information

Followers: 257

Reviews

Add review

See also